Kantoormeubels in Wageningen

Kantoormeubels in Wageningen

Wie aan Wageningen denkt, denkt aan de Universiteit. En terecht. Al jarenlang een vooruitstrevende universiteit. Daarnaast kent Wageningen veel bedrijven die affiniteit hebben met de universiteit en is het een ideale plaats om als bedrijf gevestigd te zitten. Bent u op zoek naar een perfect bedrijf die de volledige kantoorinrichting op zich kan nemen?

De Houtschuur realiseert en verzorgd interieurbouw op maat. Waar een kantoorfabrikant tekortkomt met standaard maten en oplossingen gaan wij een stapje verder. Perfect passende meubels die geluidswerend zijn en volledig praktisch ingericht.

Efficiënt en duurzaam

Wij maken meubelen die voldoen aan het FSC-keurmerk. Het liefst zo dicht mogelijk bij de basis. Naast de efficiënte indeling van bijvoorbeeld een kastenwand of bureau denken we ook na over de duurzaamheid van de kantoormeubels.

Geluiddicht en echo-proof

Onze geluidswanden met textieldoeken zijn erg populair. Het voorziet grote en vaak hoge ruimtes van een huiselijke sfeer. Een huisstijl combineren met het effect van geluidsisolerende wanden.

Maatwerk kantoorinrichting

Wij zijn erg benieuwd naar uw eigen ideeën. Wij realiseren kantoormeubels  en -inrichting op maat.

Ervaren meubelmaker in Wageningen

Bent u op zoek naar een meubelmakerij die uw meubels goed en volledig naar eigen wens kan bouwen?

Neem contact op Bel 06 227 65 142

Direct contact opnemen

Heeft u een vraag over bedrijfsinrichting of over een maatwerkmeubeloplossing?
Vul het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.