Robuuste boomstamtafel

Robuuste boomstamtafel

Bent u op zoek naar een ambachtelijk gemaakte, robuuste boomstamtafel? De Houtschuur maakt al jaren boomstamtafels in verschillende vormen, verschillende stijlen en afwerkingen.

Vraag direct een offerte aan

Hout heeft van nature een prettige uitstraling. Bij iedere tafel die wij afleveren oliën we de tafel grondig met transparante olie van hoge kwaliteit. Zo blijft de exacte houtkleur van de tafel intact, kan hij intensief worden gebruikt én is hij bestand tegen vlekken en temperatuuromstandigheden.

Boomstamtafel in diverse stijlen

U wilt een boomstamtafel uiteraard in een stijl die perfect past bij uw inrichting. Vanaf dag één maakt De Houtschuur robuuste boomstamtafels in industriële, vintage, landelijke en zakelijke stijl voor klanten.  
Voor welke stijl kiest u?


Boomstam vergadertafel en andere zakelijke toepassingen

Ook voor bedrijven kan een robuuste vergadertafel erg sfeervol zijn. Door te kiezen voor een boomstamtafel is een lengte tot wel 6 meter toe te passen. De tafel kan gebruikt worden als vergadertafel, maar ook voor een robuuste lunchtafel.
Tip: Bekijk ook eens onze geluidisolerende wanden voor bedrijfsruimtes!

Afwerking

Er zijn diverse toepassingen mogelijk om een robuuste boomstamtafel extra details te geven. Zo kunnen we epoxy toepassen, maar ook beton of een andere houtsoort verwerken in het tafelblad.

Interesse in een robuuste boomstamtafel?

Vraag ons naar de prijzen voor de meest gangbare tafels of vertel ons uw wensen.

Offerte aanvragen Mail naar bram@de-houtschuur.nl

Bram Klumpenaar, De Houtschuur

‘Ik vind het fijn om mensen te helpen en ze blij te maken. Vanuit die drijfveer ben ik begonnen met De Houtschuur. Mensen en bedrijven die een specifieke vraag hebben, komen bij mij met hun wensen en ideeën. Iets bedenken, maken en afleveren: dat geeft mij een trots gevoel!’

Meer over Bram Bel Bram Mail Bram

Direct contact opnemen

Heeft u een vraag over bedrijfsinrichting of over een maatwerkmeubeloplossing?
Vul het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.