Bram Klumpenaar

Over Bram Klumpenaar

Ik ben doener en denker, én ik help een ander graag. Eerst wil ik luisteren en het verhaal aanhoren, daarna wil ik – in overleg – tot een goed idee komen. Het mooiste van mijn werk is dat dit er allemaal in zit: bedenken, maken, afleveren!

Soms zit ik de hele dag in de werkplaats, zonder iemand te zien. Op die dagen ben ik alleen bezig met de realisatie van een project. Ik zie hoe een meubel onder mijn handen werkelijkheid wordt. Daar geniet ik van.

Daarnaast geniet ik van mijn gezin. Ik ben getrouwd en vorig jaar papa geworden. Daardoor heb ik een nieuwe rol gekregen. Nu ben ik verantwoordelijk voor een kleine die van mij afhankelijk is.

Mijn vrienden en familie typeren mij als eerlijk, rustig en open. Ik denk dat opdrachtgevers dat herkennen. In gesprekken vind ik het belangrijk om rustig te luisteren, eerlijk mee te denken en open te communiceren over de mogelijkheden.

Misschien kan ik ook iets voor u betekenen?

Over De Houtschuur

Bedrijfsinrichting, meubels en interieurbouw

Volledig overzicht

Bram Klumpenaar, De Houtschuur

‘Ik vind het fijn om mensen te helpen en ze blij te maken. Vanuit die drijfveer ben ik begonnen met De Houtschuur. Mensen en bedrijven die een specifieke vraag hebben, komen bij mij met hun wensen en ideeën. Iets bedenken, maken en afleveren: dat geeft mij een trots gevoel!’

Meer over Bram Bel Bram Mail Bram

Direct contact opnemen

Heeft u een vraag over bedrijfsinrichting of over een maatwerkmeubeloplossing?
Vul het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.