Zakelijke kasten

Zakelijke kasten

Bij de aanschaf van een kast op kantoor komt meer kijken dan een gemiddelde kast bij iemand thuis. De Houtschuur maakt kasten die voldoen aan uw wensen. Passend bij de maatvoeringen van kantoorruimtes en met een efficiënte indeling. En volledig in stijl met uw kantoor of ruimte.

Vraag een gesprek aan

Sfeervolle bedrijfkasten

Sfeer is erg belangrijk bij een kantoorinrichting. Op kantoor wilt u uw klanten en medewerkers op hun gemak laten voelen en alles binnen handbereik hebben.

Inrichting en uitstraling van kantoorkasten

Kantoorkasten zijn een perfecte aanvulling op kantoor. Door een goede inrichting en een sfeervolle uitstraling die past bij het bedrijf komen de kasten volledig tot hun recht. De Houtschuur heeft veel ervaring, en kent de do’s and dont’s wat betreft gebruikersgemak. Voor zowel uw klanten, maar ook zeker voor uw personeel.

Wat is de perfecte kastindeling, wat is een goede maatvoering? Moeten er aansluitingen komen voor een TV, monitor of stroompunten? De Houtschuur denkt graag met u mee!

Geluidsisolerende kasten / Office dividers

Wanneer een kantoor open en groot is kunnen kantoorgeluiden geluidshinder veroorzaken. De Houtschuur heeft kasten ontwikkeld die geluidswerend werken. Door goed om te gaan met materiaal kan een kast zorgen voor een demping van het geluid.

Geluidsisolerende kasten

Onze werkwijze

Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, het plan en de oplossing hebben we een vaste werkwijze zodat u precies weet wat er te wachten staat voordat we aan de slag gaan.

  1. Een kennismaking en een gesprek over de zakelijke kasten
  2. Voorstel met een 3D-ontwerp
  3. Realiseren van het reeds goedgekeurde 3D-ontwerp
  4. Plaatsing van de zakelijke kasten

Contact opnemen met De Houtschuur

Ieder project is anders, en ieder project is uniek. Op onze website hebben we diverse voorbeelden van gerealiseerde projecten. Bent u overtuigd? Neem dan contact met ons op om te praten over de mogelijkheden die we kunnen bieden. Of vraag direct een offerte aan.

Overzicht Neem contact op

Voorbeelden

Maatwerk oplossingen, daar draait het om. In iedere situatie gaat Bram op zoek naar de beste oplossing.

Lees meer

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie.

Bel ons Mail ons

Op zoek naar iets anders?

Niet gevonden wat je zocht?

Dat is heel goed mogelijk.Wij maken unieke maatwerk meubels naar jouw wens. Heb je een wens of wil je onze andere mogelijkheden bekijken? Maak hieronder je keuze.

Overzicht Neem contact op

Direct contact opnemen

Heeft u een vraag over bedrijfsinrichting of over een maatwerkmeubeloplossing?
Vul het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.