Winkelinrichting

Winkelinrichting

Een winkelinrichting is belangrijk om zo efficiënt mogelijk te werken en uw klanten zich op hun gemak te laten voelen. De Houtschuur denkt mee als het gaat om de meest efficiënte indeling, looproutes en zichtpunten in de winkel. En volledig met de uitstraling van uw branche.

Vraag een gesprek aan

Sfeervolle winkelinrichting

Sfeer is erg belangrijk bij een winkelinrichting. In uw winkel wilt u alles binnen handbereik hebben en klanten een perfecte ervaring bieden.

Inrichting en uitstraling van uw winkelinterieur

Een juiste winkelinrichting is een perfecte keuze om efficiënt te werken. De Houtschuur heeft veel ervaring, en kent de do’s and dont’s wat betreft gebruikersgemak. Voor zowel uw klanten, maar ook zeker voor uw personeel.

Wat is de perfecte indeling, wat is een goede maatvoering, waar komt de balie of kassa te staan? Moeten er aansluitingen komen voor een TV, monitor of stroompunten? De Houtschuur denkt graag met u mee!

Onze werkwijze

Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, het plan en de oplossing hebben we een vaste werkwijze zodat u precies weet wat er te wachten staat voordat we aan de slag gaan.

  1. Een kennismaking en een gesprek over de winkelinrichting
  2. Voorstel met een 3D-ontwerp
  3. Realiseren van het reeds goedgekeurde 3D-ontwerp
  4. Plaatsing van het winkelinrichting

Contact opnemen met De Houtschuur

Ieder project is anders, en ieder project is uniek. Op onze website hebben we diverse voorbeelden van gerealiseerde projecten. Bent u overtuigd? Neem dan contact met ons op om te praten over de mogelijkheden die we kunnen bieden. Of vraag direct een offerte aan.

Overzicht Neem contact op

Voorbeelden

Maatwerk oplossingen, daar draait het om. In iedere situatie gaat Bram op zoek naar de beste oplossing.

Lees meer

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie.

Bel ons Mail ons

Op zoek naar iets anders?

Niet gevonden wat je zocht?

Dat is heel goed mogelijk.Wij maken unieke maatwerk meubels naar jouw wens. Heb je een wens of wil je onze andere mogelijkheden bekijken? Maak hieronder je keuze.

Overzicht Neem contact op

Direct contact opnemen

Heeft u een vraag over bedrijfsinrichting of over een maatwerkmeubeloplossing?
Vul het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.